Nieuwe roman van Reinjan Mulder verschijnt in november bij Nieuw Amsterdam: Coffee Company

image002Wie zouden we zijn als we niet toevallig dat ene baantje hadden gekregen? En wie, als we niet die ene vrouw waren tegengekomen? Zouden we dan ons leven lang een kleine scharrelaar zijn gebleven, maar, wie weet, met een zeer enerverend liefdesleven?
In de binnenkort bij Nieuw Amsterdam Uitgevers verschijnende roman Coffee Company van Reinjan Mulder komt een man in een eigentijdse koffiegelegenheid een onbekende tegen die in veel opzichten zijn tegenpool is, maar die toch als twee druppels water op hem lijkt. In de weken die volgen verdiept hun contact zich. In een reeks gesprekken tussen de lattes en de laptops gaan ze in op filosofisch getinte vragen als: wat maakt ons tot wat we zijn? Hoe belangrijk kan één toevallige ontmoeting zijn? Kortom: wat maakt dat we ons mislukt of geslaagd voelen in het leven?
Coffee Company is een opwekkend verhaal over twee pratende mannen in een zwijgend café, waarin onder de oppervlakte van de schuimende cappuccino’s af en toe peilloze diepten zichtbaar worden.
Redacteur Pieter de Bruijn Kops: ‘Sinds de Max Havelaar is er niet meer zo sterk over de koffie-branche geschreven.’

De roman Coffee Company is verkrijgbaar bij de betere boekwinkel, of door overschrijving van € 17,95 op Bankrekening NL06 INGB 0004674536 t.n.v. Reinjan Mulder Research & Editing. Vermeld bij het overschrijven ‘Coffee Company’ alsmede het volledig adres waar het boek naar toe moet. 

 

Geef een reactie