Reinjan Mulder nu ook zanger

Door een medewerker

 

Reinjan zingt

ook zanger…

Van Reinjan Mulder, de hoofdredacteur van Das Zahngold, was bekend dat hij behalve dichter, beeldend kunstenaar, jurist en criminoloog ook journalist is geweest. Maar er blijkt meer in hem te zitten. Hij zingt ook. Tijdens de viering van zijn zes ‘jubilea’, aanstaande zondag op Sociëteit De Kring, staat er een optreden gepland van de a capella groep Herman in een  bakje Geitenkwark, waarin een belangrijke rol zou zijn weggelegd voor één of meer solo’s van Reinjan Mulder. Volgens een woordvoerder van de close harmony groep, de heer Rutger Lemm, zal de groep, waarin onder meer ook Polle Vrienten zingt, naar alle waarschijnlijkheid enkele nummers ‘staand repertoire’ brengen, maar is ook een nummer uit het nieuwe theaterprogramma niet uitgesloten. Herman in een bakje geitenkwark, zo merkt hij op, zou al enige tijd een redelijk succesvol bestaan in de marge leiden, en zou zelfs al een keer op televisie te zien zijn geweest.       

Geef een reactie